BITDEFENDER

Met een wereldwijd netwerk van 500 miljoen machines beschikt Bitdefender over ‘s werelds grootste delivery-infrastructuur voor beveiliging. Bitdefender voert 11 miljard beveiligingscontroles per dag uit en detecteert zelfs de nieuwste dreigingen al binnen 3 seconden na hun verschijnen, waar ook ter wereld, voor efficiënte anticipatie en eliminatie van alle dreigingen.

Door middel van innovatie hebben ze niet alleen het vertrouwen van particulieren en bedrijven in meer dan 150 landen gewonnen, maar ook tientallen gerenommeerde prijzen en onderscheidingen.

Gegevensbeveiliging is een vakgebied waarin je alleen met het beste overzicht, het diepste inzicht en de scherpste geest kunt winnen. Ruimte voor fouten is er niet.

Bitdefender oplossingen

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kan je bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat je flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct