BITDEFENDER INSPIRATIE WEBINAR

Wat gebeurt er als GDPR niet wordt nageleefd? Wie is aansprakelijk en hoe kun je jezelf goed voorbereiden?

Tijdens deze webinar ontdek je hoe als organisatie met een geavanceerde endpoint beveiligingsoplossing  de organisatie efficiënt beschermt tegen uiterst geavanceerde cyberaanvallen die conventionele tools voor endpoint beveiliging omzeilen.

Wist je dat de traditionele endpoint beveiligingstools en de zogenaamde “next-gen Anti virus scanners” niet alle hedendaagse cyber threats opmerken, zoals:

  • Exploits
  • Bestandsloze aanvallen
  • Powershell en andere op script gebaseerde aanvallen
  • Ransomware
  • Phising
  • Unkown malware

Al deze threats vergroten het risico op een datalek, waardoor je met de GDPR zware repercussies van de autoriteiten kunt verwachten, en de boetes kunnen oplopen tot 4% van de jaaromzet.

Tijdens deze webinar zal er nader worden ingegaan op de allernieuwste oplossing van Bitdefender,  ‘GravityZone Elite met Endpoint Security HD’ die met een gelaagde endpoint beveiliging ervoor zorgdraagt dat je organisatie beschermt is tegen de allerlaatste cyber threats.

Note: De webinar is inmiddels voorbij. Vul je gegevens hieronder in en ontvang de recording van de webinar toegestuurd.

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kan je bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat je flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct