Digitale transformatie

Welke vragen houden jou wakker?

  • Hoe biedt je burgers altijd en overal toegang tot overheidsdiensten?
  • Hoe kun je als overheid innovatief zijn en inspelen op technologische ontwikkelingen?

Hoe biedt je burgers altijd en overal toegang tot overheidsdiensten?

Het zijn uitdagende tijden voor lokale en regionale overheden. Het verwachtingspatroon van hun klanten (de burgers) is de afgelopen decennia veranderd. Ze willen altijd en overal toegang tot overheidsdiensten. Transparante informatie, meer inspraak. Én ze willen de garantie dat de privacy van hun gegevens in goede handen is. Als overheidsinstantie heb je zelf te maken met decentralisatie en schaalvergroting; en met krimpende budgetten waardoor je gedwongen wordt efficiënter te werken en om je inkomsten te vergroten. Klik hier en lees hoe je van elkaars digitale transformatie kunt leren.

Primaire processen en bedrijfsvoering verbeteren

Gestroomlijnde processen en flexibele informatietechnologie blijken in deze dynamiek onmisbaar om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Voor jou als manager of bestuurder is dit daarom hét moment om je te bewijzen met innovatieve ideeën en oplossingen. Met als doel de primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren en extern je contacten met burgers te optimaliseren.

Ligt jouw toekomst ook in de Cloud?

Security als basis voor een succesvolle organisatie

De wereld digitaliseert in een snel tempo. Het levert ons een hoop voordelen op. Toch brengen de technologische ontwikkelingen ook nadelen met zich mee. Cybercriminaliteit groeit sterk: ransomware en spyware zijn aan de orde van de dag. Het beschermen van jouw bedrijfskritische data is cruciaal. Wat nu?

Hoe kun je als overheid innovatief zijn en inspelen op technologische ontwikkelingen?

Als overheidsorganisatie zal je daarom in toenemende mate je diensten moeten vernieuwen om innovatief te zijn en in te spelen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Dit zal winnaars en achtervolgers opleveren, maar ook mogelijk verliezers. Sommige overheidsorganisaties zijn namelijk in hun verdienmodellen sterk afhankelijk van dienstverlening en als die niet voldoende (digitaal) mee innoveert dan heeft het verleden aangetoond dat de markt met volwaardige alternatieven komt. Digitalisering hoort daardoor een belangrijke plek te verdienen op elke bestuursagenda binnen de overheid.

Wil je meer weten over de trends en ontwikkelingen bij de regionale en provinciale overheden? Neem contact op met Daan Touw of Carmela Tol, Accountmanager Local & Regional Governments, via telefoonnummer: +31 20 206 53 90  of vul het contactformulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kan jij bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat jij flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct