Inspiratiesessie “Slimmer Werken”  (CIE – Sessie)

Om je de nieuwste technologieën te laten ervaren organiseren Comsoft direct, Bechtle direct en BuyIT direct in samenwerking met Microsoft gratis Customer Immersion Experience sessies (CIE). Tijdens deze inspiratiesessies kunnen medewerkers van jouw organisatie ervaren wat de impact van technologie kan zijn op hun dagelijkse business en hoe zij nog productiever kunnen samenwerken. Deze sessie is een inspirerende manier om de cloud diensten, de nieuwste software- en hardwaretechnologieën van Microsoft te ervaren, door zelf achter de knoppen te zitten.

Inschrijven
Inschrijven voor een van de sessies kan gratis via onderstaand formulier. We adviseren om de sessie samen met minimaal één collega bij te wonen (één met een technische achtergrond en de ander met een non-technische achtergrond).

Sessie op maat
We kunnen desgewenst ook een sessie op maat organiseren voor jouw organisatie, waarbij verschillende stakeholders binnen de organisatie kunnen deelnemen. Tijdens deze sessie zullen we use cases behandelen die nauw aansluiten bij de business uitdagingen van jullie organisatie.

Let op: Op dit moment staan er geen generieke CIE-sessies gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er nieuwe sessies worden georganiseerd? Laat dan hier je gegevens achter.

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kun je bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat je flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct