Succesvolle adoptie van Skype for Business na de implementatie!

Hoe vaak komt het voor dat je veel geld en tijd investeert in nieuwe technologieën met als doel je bedrijfsprocessen te optimaliseren? Het is cruciaal om werknemers deze nieuwe technologieën ook succesvol te laten gebruiken. Want wanneer de adoptiegraad van nieuwe technologieën op de werkvloer laag is, kun je als organisatie nooit optimaal profiteren van je kostbare investering. Bij de implementatie van Skype for Business is de adoptie van de nieuwe toepassing door medewerkers noodzakelijk om de voordelen van Skype for Business, zoals slimmer samenwerken, handiger communiceren en effectiever vergaderen, optimaal te benutten.

“Finding Victor” is een interactieve training die de adoptie versnelt en leuker maakt.

Finding Victor

Finding Victor is een serious game die jouw medewerkers leert om te gaan met Skype for Business. Het spel steekt zo in elkaar dat alle functionaliteiten gebruikt worden om een mysterie op te lossen. De spelers zullen binnen het kader van hun dagelijkse werkzaamheden chatberichten sturen, bellen of conference calls opzetten om verder te komen in het spel. En dit kan allemaal op hun eigen werkplek en wanneer het hen uitkomt.

Spelenderwijs leren

Bij kinderen is spelenderwijs dingen leren een dagelijkse activiteit. Nu wordt serious gaming steeds populairder bij verschillende organisaties. Zo worden steeds vaker computerspellen ingezet om werknemers te trainen. Het grote voordeel van deze spellen is dat je de aandacht trekt en houdt van je werknemers. Vooral wanneer de speler het belang van het spel inziet!

Continu feedback

Daarnaast kunnen werknemers zonder problemen fouten maken. Het spel kan op elk moment gepauzeerd worden om te reflecteren op wat er gebeurd is en wat er anders gedaan zou moeten worden. Met de feedback die het spel continu geeft, zullen de handelingen meteen duidelijk worden voor de speler.

Plezier

Tot slot staat plezier voorop als voordeel. Finding Victor is een leuk spel waarbij je medewerkers uitgedaagd worden om naar een hoger level te gaan. Zo wordt het leuk om steeds verder te komen met de training!

Door dit actieve leerproces leren je medewerkers snel alle functionaliteiten van Skype for Business kennen. Ervaar zelf de interactieve training in de praktijk en vraag een demo aan! Of neem deel aan de Skype for Business Inspiratie Workshop.

Meer weten?

Wil je meer weten over Finding Victor? Neem contact op met jouw Accountmanager of met Danny Kramer, Afdeling Microsoft Solutions, via telefoonnummer: 06-46 43 66 88 of vul het contactformulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct