Microsoft Office 365 Quick Scan

Gebruikt jouw organisatie al Office 365, maar vind je het nog lastig om in te kunnen schatten of jullie op dit moment het maximale uit de productiviteitstoepassingen en samenwerkingsprogramma’s van Office 365 halen?

Dan kun je via de Office 365 Quick Scan snel inzicht krijgen of jouw organisatie nog extra voordelen kan benutten om de Office 365 toepassingen te kunnen gebruiken waar en wanneer het nodig is.

Wat houdt de Microsoft Office 365 Quick Scan in?

Voor je organisatie wordt in korte tijd in kaart gebracht hoe Office 365 is geïntegreerd binnen je eigen ICT omgeving en van welke toepassingen er gebruik gemaakt wordt. Tevens maken wij een inschatting hoe de verschillende toepassingen worden gebruikt, zodat we de adoptiegraad van de technologie en medewerkers kunnen vaststellen.

Op basis van deze inventarisatie komen we tot een stappenplan. Daarbij geven we ook een raming van de kosten wanneer er inzet wordt gevraagd van Bechtle-Comsoft voor het uitvoeren van deze activiteiten.

Meer weten?

Wil je meer weten over Microsoft Office 365 Quick Scan? Neem contact op met jouw Accountmanager of met Danny Kramer, Afdeling Microsoft Solutions, via telefoonnummer: 06-46 43 66 88 of vul het contactformulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct