VMware Hands-on Labs

Doe een gratis vSAN Hands-on lab en je kunt binnen enkele minuten aan de slag om de vSAN-functies te verkennen, waaronder native-data-at-rest encryption, deduplication en compression, RAID 5/6-erase coding, eenvoudig geïntegreerd beheer en meer.

Via de Workspace ONE Hands-on Lab kun je zelf experimenteren met functionaliteiten zoals organisatiegroepen, geautomatiseerde compliance en integratie van directory services.

Kortom; door gebruik te maken van de VMware Hands-on Labs kun je zelf zien hoe jouw organisatie met Workspace ONE of vSAN alle tools in handen krijgt om de duurzame digitale transformatie aan te sturen.

Direct aanvragen?

Probeer zelf de VMware Hands-on Labs uit door het onderstaande formulier in te vullen:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct