VMware TestDrive

Test VMware-producten in enkele minuten. Met een VMware Testdrive kun je de functies en functionaliteit van VMware-producten evalueren zonder dat een installatie vereist is.

Demo omgeving Workspace ONE (UEM) en Horizon
Door een demonstratie van de volledige functionele versies van Workspace ONE-, Horizon- en Workspace One Unified Endpoint Management-implementaties is een TestDrive de ideale manier om  precies te zien hoe het gebruik van de strategie en oplossingen voor de digitale werkomgeving van VMware aansluiten op jouw specifieke wensen.

Live vSan omgeving
vSAN biedt flash-geoptimaliseerde, veilige gedeelde opslag met de eenvoud van VMware vSphere voor al je kritieke gevirtualiseerde workloads.

Doorloop een live vSAN-omgeving met actieve workloads. In deze productervaring biedt vSAN een combinatie van Horizon-desktops en VM’s met HCIBench. Door gebruik te maken van vSAN Health en Performance Service en vROps, kun je in de live vSAN-omgeving de IOP’s en latentie in realtime bekijken en meten.`

Altijd en overal toegang tot je demo omgeving
In de huidige veranderende werkomgeving is het zinnig dat je als IT-beheerder altijd en overal toegang hebt tot je demo omgeving. Zo kun je met TestDrive altijd het portfolio van VMware in actie zien, virtueel en realistisch, gewoon van achter je eigen bureau.

Geruisloos naar een geslaagd project
In plaats van direct in de pilot-modus te gaan, kunnen we met het uitvoeren van een POC via de TestDrive stap voor stap een project laten slagen door bestaande gegevens en procedures te gebruiken. Met deze maatprocedure kun je vooraf de interne organisatie laten zien dat de oplossing aanvaardbare risico’s en een hoge ROI kent voor de specifieke werkomgeving behoeften. Doordat we je vooraf voorzien van cruciale inzichten, nog voordat je je nog maar aan een project hoeft te verbinden, kun je met een gerust gevoel door met de volgende stap: een geslaagde implementatie.

Direct aanvragen?

Wil je gebruik maken van de VMware TestDrive? Vul dan het onderstaande formulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct