vSphere Optimization Assessment

Een vSphere Optimization Assessment laat zien hoe je de gezondheid, de prestaties en het capaciteitsbeheer van IT-services proactief kunt aanpakken door middel van gestroomlijnde en geautomatiseerde datacenter activiteiten.

De IT wereld verandert snel, daarmee ook de eisen die je stelt aan je IT omgeving. Om er voor zorg te dragen dat je IT omgeving optimaal voldoet aan de huidige busines uitdagingen is het raadzaam om een VOA uit te voeren.

De voordelen van een VOA

  • Maximaliseer het gebruik door analyses van capaciteitsbewaking voor computer, netwerk en opslag en automatiseer terugwinning.
  • Proactief problemen identificeren en oplossen met voorspellende analyses en slimme meldingen.
  • Optimaliseer het gebruik van resources via een uniforme console/li>

De duur van een VOA
Een asssessment uitvoeren zal gemiddeld zo’n 2 dagen in beslag nemen.

Het proces

VOA Report
Het rapport bestaat uit 5 onderdelen:

  1. Configuratie rapport
  2. Prestatie rapport
  3. Capaciteit- en kosten rapport
  4. Event analyse
  5. Executive Summary met daarin de belangrijkste IT uitdagingen

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Een VOA geeft inzicht in hoe je tijd en geld kunt besparen door de efficiëntie van je eigen virtuele omgeving te verbeteren.

We zullen de software voor een paar weken installeren, monitoren en verzamelen, zonder dat het iets kost. Vervolgens stellen we bevindingen en aanbevelingen voor je samen in een gepersonaliseerd rapport voor optimalisatiebeoordeling.

We weten dat je de waarde van de vSphere Optimization Assessment zult begrijpen zodra je ziet wat het voor je kan doen. Wil je vandaag een afspraak maken voor het uitvoeren van de VOA?

Meld je dan hier aan:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct