Cloud Intelligence Services

Met de Cloud Intelligence Services bieden wij dienstverlening waarbij de focus ligt op het implementeren van de verschillende samenwerkingsoplossingen van Microsoft Office 365. Via een modulair opgebouwd proces worden de behoeften van de organisatie geanalyseerd, tevens wordt de IT-omgeving onder de loep genomen en worden individuele oplossingen uitgewerkt tot een totaaloplossing. Dit kan zowel voor een volledig cloud gebaseerde oplossing als voor een hybride cloud oplossing.

Zowel tijdens als na het migratieproces wordt je ter zijde gestaan door een team van ervaren IT-specialisten.
Onze experts ondersteunen hierbij jouw organisatie:
• op technisch gebied,
• bij de inkoop van softwarelicenties
• en bij de gebruikerstrainingen.

Efficiënter werken

Dankzij de onze Cloud Intelligence Services kun je als organisatie efficiënter werken, omdat de processen worden geoptimaliseerd en de kosten worden bespaard. Je krijgt tevens een volledig inzicht in de kosten.

Afhankelijk van de situatie kan er gekozen worden uit twee verschillende packages:

Office 365 License Activation Package

Voorkom fouten en bespaar tijd, door het activeringsproces uit handen te geven.

Om organisaties te ondersteunen bij de activering van hun online subscription bieden wij het Office 365 License Activation Package. Het activeringsproces is voor een organisatie, die dit nog nooit heeft gedaan, doorgaans zeer ingewikkeld, waardoor er snel fouten worden gemaakt. Het is erg omslachtig en kost vaak weken om gemaakte fouten te herstellen. Dankzij het Office 365 License Activation Package kunnen fouten worden voorkomen en kan zeer veel tijd worden bespaard.

Voor wie is het Office 365 License Activation Package bedoeld?

Het service package is bedoeld voor organisaties, die voor het eerst een online abonnement (Office 365, Enterprise Cloud Suite / Enterprise Mobility Suite) moeten activeren en vooralsnog geen tenant hebben aangemaakt.

Werkwijze Office 365 License Activation Package

• Wij zorgen ervoor dat de tenant voor je wordt aangemaakt, met de juiste instellingen.
• Wij activeren het abonnement.
• Daarna ontvang je het administrator account voor de tenant en het bijbehorende wachtwoord.
• Het abonnement is vanaf dat moment klaar voor gebruik.
• Tenslotte kunnen er gebruikersaccounts worden aangemaakt en diensten worden geactiveerd.

Cloud Hybrid Identity Package

Beschik je over een hybride cloud omgeving, dan ondersteunen wij je bij de geruisloze synchronisatie van de on-premise omgeving naar de cloud omgeving.

Deze dienst is speciaal ontwikkeld voor organisaties die gebruikmaken van Office 365. De Hybrid Identity Package bevat de service om met name de basisinstellingen voor het synchroniseren van de gebruiker(s) in te stellen.
De best-practice is, om de bestaande gebruiker(s) vanaf de on-premisse omgeving te synchroniseren naar de Office 365 Cloud omgeving. In deze omgeving worden de licenties en diensten toegewezen aan de gebruiker(s) om gebruik te kunnen maken van de producten (waaronder Office 365 Pro Plus).

Voor wie is het Cloud Hybrid Identity Package bedoeld?

De Hybrid Indentity Package is bedoeld voor alle klanten die een ‘actief’ Online abonnement hebben op Office 365. De synchronisatie van het gebruikers account naar de cloud is een voorwaarde voor alle Hybride omgevingen in Office 365 of Azure. Hierdoor wordt het mogelijk om gebruikers toegang te verlenen tot de aangeboden diensten van de Cloud. (Bijvoorbeeld het gebruiken van de Office 365 Pro Plus)

Werkwijze Cloud Hybrid Identity Package

• Samen met de technisch specialisten zal het ontwerp en de voorwaarden besproken worden tijdens een workshop.
• Nadat de on-premisse omgeving van de klant in kaart is gebracht, wordt deze geconfigureerd voor de synchronisatie naar Office 365.

Voorwaarden voor de Cloud Hybrid Identity Package

• Een belangrijke voorwaarde om deze dienst te kunnen gebruiken is dat er reeds een of meerdere gebruikers zijn aangemaakt binnen Office 365 om je aan te kunnen melden op Office 365.
• De tenant die is aangemaakt dient op zijn minst minimaal 1 administrator account beschikbaar te hebben. Dit account wordt automatisch aangemaakt bij het aanmaken van een nieuwe tenant. Deze gegevens zullen aan de jouw organisatie worden doorgestuurd. Tevens zullen wij een eigen administrator account aanmaken om zelf werkzaamheden te kunnen verrichten.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Cloud Intelligence Services? Neem contact op met jouw Accountmanager of met Danny Kramer, Afdeling Microsoft Solutions, via telefoonnummer: 06-46 43 66 88 of vul het contactformulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct