Skype for Business Inspiratie Workshop

Een succesvol adoptieprogramma voor Skype for Business

Hebben jullie Skype for Business geïmplementeerd, maar is het gebruik van de communicatietool niet optimaal? Samen met onze partners organiseren wij een workshop met het thema: de gebruikersadoptie van Skype for Business. Aan het einde van de middag heb je een concreet stappenplan in handen om de adoptie van Skype for Business tot een succes te maken.

De positieve effecten van Skype for Business op efficiëntie, flexibiliteit en het terugdringen van kosten worden pas merkbaar als gebruikers de tool effectief weten in te zetten. Bij veel bedrijven is er na de technische implementatie niet genoeg aandacht voor de gebruikersadoptie waardoor deze positieve effecten wegblijven. Neem deel aan de Skype for Business Inspiratie Workshop en voorkom dat jouw organisatie in die categorie komt te vallen!

Inhoud van de sessie:

In de workshop besteden we aandacht aan de communicatie rondom het invoeren van een nieuwe (communicatie) technologie, het enthousiasmeren van medewerkers en het trainen van eindgebruikers. Op het gebied van training richten we ons ook op serious games – een moderne, interactieve en efficiënte trainingsvorm. Jan Willem Huisman, creatief directeur van IJsfontein, legt ons uit waarom serious games serious business zijn. Voor de hele workshop geldt dat we ons richten op praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Kortom: alles wat je zoekt om de gebruikersadoptie tot een succes te maken.

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt jij bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat jij flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct