Enterprise Mobility Suite

EMS is een Cloud gebaseerde dienst van Microsoft die organisaties helpt met het managen en beschermen van gebruikers, devices en data. EMS heeft drie focus punten.

1. De organisatie beschermen,
2. mobiele productiviteit verhogen
3. en flexibele mobiliteitsoplossingen.

ENTERPRISE MOBILITY SUITE

Wij kunnen je adviseren over het beschermen van je gegevens, het beveiligen van apparaten zodat je werknemers overal productiever kunnen zijn met mobiele oplossingen. Hieronder de voordelen op een rij:

Bescherm je organisatie

Verandering is het enige constante in de digitale transformatie. Met EMS kun jij, jouw organisatie beschermen tegen de nieuwste bedreigingen. Zo zijn jouw medewerkers, apparaten, applicaties en data beschermd met behulp van de nieuwste technologieën.

Mobiele productiviteit

EMS is geïntegreerd met verschillende Office applicaties waardoor jouw werknemers veilig en gemakkelijk bij hun bedrijfsmail en documenten kunnen. In het kort betekent dit dat jouw werknemers toegang krijgen tot alle vertrouwde applicaties op verschillende devices.

Flexibele mobiliteitsoplossingen

Met EMS kun je zelf een complete flexibele mobiliteitsoplossing bouwen. EMS kan zich volledig integreren met jouw on-premise infrastructuur. Waardoor je geen zorgen hoeft te maken over grootte, onderhoud en updates. Samen met jou kunnen wij op zoek gaan naar de meest optimale oplossing die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen van jouw organisatie. Veel Microsoft oplossingen zijn prima met elkaar te combineren. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij je daarin optimaal adviseren.

Meer weten?

Zou je graag meer informatie willen omtrent het Microsoft Enterprise Mobility Suite? Neem contact op met jouw Accountmanager of met Danny Kramer, Afdeling Microsoft Solutions, via telefoonnummer: 06-46 43 66 88 of vul het contactformulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct