Skype for Business

Skype for Business is het zakelijke communicatie platform van Microsoft. Het helpt jouw organisatie om communicatie te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Hierdoor wordt de productiviteit en bereikbaarheid van je werknemers verhoogd en kun je kosten besparen.

Microsoft kocht in 2011 kocht Skype op en sindsdien heeft Skype een aantal jaar naast Microsoft Lync bestaan. Vandaag de dag is Lync gecombineerd met het beste van Skype. Hierdoor is een zakelijke variant van Skype ontstaan: Skype for Business. Het succes van de consumentenvariant van Skype is samengevoegd met de zakelijke voordelen van Lync. Een strategische keuze want met dagelijks 2 miljard belminuten is Skype een uiterst populair platform.

De voordelen van Skype for Business

Merk je ook dat medewerkers steeds meer apparaten, middelen en applicaties gebruiken voor hun communicatie? En dat er behoefte is aan meer functionaliteit dan alleen bellen, het liefst geïntegreerd in één platform? Voor de IT-manager is het gebruik van verschillende platformen en apparaten niet alleen onpraktisch maar ook zeer inefficiënt.

Met Skype for Business kun je de traditionele telefoniecentrale compleet vervangen en volledig integreren met de bedrijfsmail, chat, videovergaderingen en traditionele telefonie.

Lagere kosten

Met Skype for Business bellen jouw medewerkers via het internet (VoIP). Deze manier van bellen is gratis! Hierdoor betaal je alleen voor het bellen via het vaste net of via een mobiele telefoon.

Integratie met Office 365

Omdat Skype for Business onderdeel uitmaakt van het Microsoft Office-pakket is de integratie tussen Skype for Business en Office 365 standaard. Door deze integratie en de gebruiksvriendelijke interface worden instant messaging, videogesprekken voeren en het delen van documenten nog makkelijker.

Plezier door simpel werken

Door het gebruik van verschillende technologieën in één applicatie wordt het steeds makkelijker om samen te werken en kennis te delen. Ook wanneer de medewerkers niet op dezelfde locatie zitten. Daarnaast kun je als organisatie makkelijk contact zoeken met jouw klanten via de integratie met de particuliere versie van Skype!

Skype for Business is volledig aan de wensen van jouw organisatie aan te passen. Het is geen probleem wanneer je als organisatie on-premises, in de Cloud of in een hybride omgeving wilt opereren!

Een succesvolle implementatie van Skype for Business is afhankelijk van de adoptie van deze communicatietool door de medewerkers. Speciaal hiervoor bieden wij de Skype for Business Inspiratie Workshop.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Skype for Business jouw organisatie kan bieden? Neem contact op met jouw Accountmanager of met Danny Kramer, Afdeling Microsoft Solutions, via telefoonnummer: 06-46 43 66 88 of vul het contactformulier in:

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct