Over ons

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kan je bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat je flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Eén centraal punt voor al uw vragen over software en hardware
• Ervaren partner; wij zijn al meer dan 30 jaar actief op het gebied van softwarelicenties
• SAM-partner van meerdere grote leveranciers, zoals Microsoft, VMware Adobe, Symantec en AutoCAD
• Op maat gesneden oplossingen en procesoptimalisatie.
• Duidelijke structuren met betrekking tot kosten, rechtszekerheid en compliance
• Internationale dienstverlening

De vijf kernwaarden van de Bechtle filosofie

Bechtle is een van Europa’s grootste value add resellers op het gebied van IT- e-commerce. De onderneming is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier met vestigingen in 14 Europese landen. Bechtle is een merkonafhankelijke aanbieder van IT-infrastructuren voor haar meer dan 75.000 zakelijke klanten in de commerciële, industriële, publieke en financiële markt. De onderneming is genoteerd aan de Duitse aandelenindex voor technologiebedrijven TecDAX.
De Bechtle filosofie is gebaseerd op vijf kernwaarden die al sinds de oprichting van de onderneming leidend zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering:

1. We zijn een competente en betrouwbare partner voor onze klanten.
2. We willen marktleider zijn in alle voor ons relevante segmenten.
3. We zijn een gerespecteerde partner voor onze leveranciers.
4. We houden vast aan een heldere zakelijke strategie om zo onze doelen te bereiken.
5. We realiseren groei als logisch gevolg van tevreden klanten.

Kwaliteit staat hierbij op alle fronten centraal. Dit houdt in dat Bechtle continu investeert in het opleiden van haar medewerkers en het zoeken naar de allerbeste IT-oplossingen en merken om aan te bieden met als doel om te groeien naar de absolute nummer 1 value add partner in 2020.

Comsoft en Bechtle bundelen de krachten

Bechtle direct en Comsoft direct gaan in 2018 hun krachten bundelen.

ICT moet voor organisaties werken en niet andersom, is onze visie. Bechtle streeft naar een toekomst waar de aanschaf en het gebruik van ICT in één adem genoemd wordt met termen als “gemak”, “flexibiliteit”, “veiligheid”, “duurzaamheid” en “ontzorging”. Om klanten te helpen en door ze werk uit handen te nemen, waardoor zij zich kunnen bezighouden met het behalen van de eigen bedrijfsdoelstellingen is besloten dat Comsoft direct en Bechtle direct Nederland hun krachten gaan bundelen in 2018.

De nieuwe combinatie leidt tot een sterke speler in de Nederlandse IT markt waar strategische vraagstukken nog beter vertaald worden naar operationele oplossingen. Per 1 januari 2018 is de fusie een feit en zal de organisatie verder gaan onder de naam Bechtle. Jean Paul Bierens zal beide organisaties als Managing Director leiden
Met de fusie ontstaat een organisatie van € 120 miljoen omzetwaarde, 110 medewerkers waarvan 25 solution specialisten.

Bechtle en Comsoft zijn klantgerichte organisaties waar klanttevredenheid en -ontzorging op ICT-gebied het bestaansrecht vormt. Gezamenlijk kunnen we hier een nog betere invulling aan geven voor onze partnerships met klanten, medewerkers, fabrikanten. ICT producten en diensten veranderen sneller dan ooit. Hard- en software komen steeds vaker samen in klantvragen en oplossingen. ICT beslissingen worden steeds meer een onderdeel van de dagelijkse business”, aldus Jean-Paul Bierens.

Voor klanten zal de nieuwe Bechtle organisatie een nog sterkere IT partner worden. We zullen hiermee nauwer gaan samenwerken met business partners en zijn we er dus van overtuigd dat onze klanten ook zullen profiteren van deze fusie.

Jean-Paul Bierens
Algemeen directeur

Bechtle direct BV | Comsoft direct BV
Your trusted IT Partner

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct