Cloud

Een stap in de cloud is voor veel organisaties een stap in het onbekende. Veel vooruitstrevende bedrijven hebben anno 2017 reeds de stap naar de cloud genomen. Een cloud-omgeving is makkelijker te beheren, te onderhouden en up-to-date te houden dan een infrastructuur met virtuele machines. 

De stap naar de cloud gaat op het eigen tempo van het bedrijf. Wat je on premises kan, is ook mogelijk in de cloud . Bovendien kun je door middel van een hybride cloud oplossing zelf kiezen wat je wel in de cloud zet en wat je liever in je eigen datacenter houdt.

De voordelen van de cloud


De echte voordelen van de overstap naar de cloud ervaar je pas als je de bedrijfsprocessen en werkstijl erop durft aan te passen. Bijvoorbeeld door alle bedrijfstoepassingen te benaderen via de browser. Dat is handig voor medewerkers die veel werken vanuit huis, bij de klant of via hun smartphone of tablet. De dienstverlening van je organisatie hoeft zich dus niet meer te beperken tot op de werkvloer en binnen kantoortijden.

Een stapsgewijze overgang naar de cloud bevordert de acceptatie op de werkvloer. Bovendien kan de organisatie in zijn eigen tempo ontdekken wat er nog meer kan in de cloud. Een regelmatige evaluatie van het applicatielandschap is een goede aanleiding om langzaam meer toepassingen naar de cloud te brengen.

Het succes van veel bedrijven wordt bepaald door de mate waarin zij kunnen inspringen op de vraag vanuit de markt. Ook jouw bedrijf staat vast voor de uitdaging om zich snel aan te passen en de concurrentie een stap voor te blijven. Onze dynamische wereld digitaliseert in een rap tempo, waarbij technologie een belangrijke driver is.

Laat je inspireren via de inspiratiesessie ‘slimmer werken’ . Deze sessie is bedoeld voor 1 non-technische managers en 1 technische manager.

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct