VMware INSPIRATIE WEBINAR

Operations Management

Waarom zou je deelnemen aan deze webinar?
Herken je dat het operationele beheer van je VMware omgeving een zware klus is? En dat het steeds lastiger wordt om de KPI’s van SLA’s, efficiëntie en controle te realiseren? Dan is het zeker de moeite waard om deze webinar bij te wonen.

Voor wie is deze webinar interessant?
Voor iedereen die een VMware vSphere omgeving beheerd en benieuwd is hoe je met VMware Operations Management het operationele beheer kan vereenvoudigen.

Tijdens dit webinar laten we je zien hoe je door middel van Operations Management van reactief beheer kan omschakelen naar proactief beheer van je VMware omgeving.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze webinar zal John van Lith, Datacenter Consultant, inzicht geven in de mogelijkheden en voordelen van een VMware Operations Management omgeving, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je meer kunt opleveren met lagere budgetten, dus hoe je beschikbare resources efficiënter kunt gebruiken.

Note: De webinar is inmiddels voorbij. Vul je gegevens hieronder in en ontvang de recording van de webinar toegestuurd.

Over veiligenflexibelondernemen.nl

Veiligenflexibelondernemen.nl is een initiatief van Comsoft direct en Bechtle direct in Nederland. Comsoft en Bechtle vertalen ICT klantstrategieën door naar complete werkplekoplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan software en hardware oplossingen en bieden wij op maat gemaakt persoonlijk advies, zodat u flexibel, veilig en duurzaam kunt blijven ondernemen.

Neem contact met ons op

t. +31 (20) 206 53 90

e. info@comsoft.nl

De Corridor 5
3621 ZA Breukelen

Comsoft direct
Bechtle Comsoft direct